Ali lahko vaši zaposleni produktivno delajo kjer koli in uporabljajo glasovne aplikacije na svojih pametnih telefonih? Izvajajo oddaljene poslovne sestanke prek spletnih konferenc, ne da bi za to potrebovali aplikacije? Lahko unčikovito rešujejo zahteve strank in opravljajo storitve prek spletnega klepeta v živo? S 3CX PBX storijo vam je omogočeno še veliko več. S storitvijo 3CX se lahko odločite za lokalno namestitev ali po želji izberete storitev v oblaku. Ne glede na vaše želje vam je zagotovljena brezskrbna rešitev, ki zahteva minimalno upravljanje.


3CX – Za napredne storitve za oddaljeno delo

Želite brezplačno preizkusiti 3CX. Prenesite si ga brezplačno:

PREIZKUSITE 3CX

 


Videokonference: brez aplikacij in enostavno uporaba

 

 


Izbira telefonskega sistema za vaše podjetje zahteva natančen razmislek. da bo dobro služil vašemu poslovanju tudi v prihodnosti. Ne glede na to, ali gre za veliko podjetje ali majhno podjetje, se mora vaš telefonski sistem prilagoditi vašim potrebam in načinu dela. 3CX je pisarniški telefonski sistem, ki deluje v sistemu Windows ali Linux, z možnostjo selitve v oblak s preprostim varnostnim kopiranjem in obnovitvenimi točkami. Lahko se namesti na obstoječi strežnik ali nezahteven raćunalnik saj sam sistem ne obremenjuje kapacitet vašega informacijskega okolja.

Ustvarite lahko svojo lastno prilagojeno rešitev 3CX z izbiro IP telefonov in SIP prenosnikov in pridobite popoln poslovni telefonski sistem, hkrati pa nimate dodatnih stroškov in upravljanja zastarelih lastniških sistemov. Ponudite napredno uporabniško izkušnjo na daljavo vsakemu zaposlenemu z internetno povezavo in povečajte produktivnost z naprednimi funkcijami klicnega centra, video konferencami in še več.

Želite brezplačno preizkusiti 3CX. Prenesite si ga brezplačno:

PREIZKUSITE 3CX


Preprosto upravljanje uporabnikov in sistemov

 

 

 


Vaš službeni telefon kjer koli in kadarkoli

 

Želite brezplačno preizkusiti 3CX. Prenesite si ga brezplačno:

PREIZKUSITE 3CX