Podjetje Compelson Labs je bilo ustanovljeno leta 1991 in je v svetu znano po svojih produktih MOBILedit, ki jih uporablja več miljonov uporabnikov.
Izdelki MOBILedit, vam lahko pomagajo pri nalogah povezanih z mobilnimi telefoni, kot so: backup/restore, masovno urejanje datotek, obnovitev izbrisanih datotek, prenos kontaktov, brisanje vseh podatkov iz mobilnega telefona, …

Programska oprema MOBILedit, se uporablja v trgovinah mobilnih aparatov in servisnih centrih po vsem svetu, z namenom lajšanja migracije na nov mobilni aparat – z enostavnim prenosom podatkov.

Prednosti:

MOBILedit vam lahko pomaga da:

Phone Copier:
Phone Copier je profesionalno orodje za prenos podatkov iz telefona, s katerim lahko prenesete svoje dragocene podatke na nov telefon, s samo nekaj kliki. Phone Copier podpira širok razpon telefonov, je enostaven za uporabo in je odlična rešitev tudi za domače uporabnike.

Phone Copier lahko pridobite v dveh različicah:

 Phone Copier Personal (licenca za 1 mobilno napravo):

Phone Copier Express (neomejeno število mobilnih naprav):

Spletna stran: https://www.mobiledit.com/phone-copier-express

MOBILedit Forensic Express:

MOBILedit Forensic Express je rešitev, ki na enem mestu združuje pridobivanje podatkov iz naprave, analizo pridobljenih podatkov in generator poročil.
Zmogljiva 64-bitna aplikacija za operacijski sistem Windows, uporablja tako fizične kot logične metode zbiranje podatkov in je odlična rešitev za napredno analizo, obnovitev izbrisanih podatkov, široko paleto podprtih telefonov in hkratno obdelavo več telefonov, kar povezuje enostaven uporabniški vmesnik.
Možen je nakup licence za 1 mobilni telefon ali licence za neomejeno število mobilnih telefonov.

Spletna stran: https://www.mobiledit.com/forensic-express

MOBILedit Forensic Express Pro:
Podjetju Compelson poleg domačih uporabnikov zaupajo tudi strokovni uporabniki, ki se z orodji MOBILedit Forensic Express srečujejo v okviru svojega dela.
Forenzična orodja podjetja Compelson, že več kot 20 let uporabljala policija, vojska in preiskovalci v več kot 70 državah, z namenom pridobivanja dokazov proti kriminalu in terorizmu.
Profesionalna verzija MOBILedit Forensic Express PRO je namenjen uporabnikom, ki iščejo napredne funkcionalnosti – kot nalašč za vse organe pregona, strokovnjake za industrijo in forenzične strokovnjake.

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte!

Camera Ballistics:
Camera Ballistics je izdelek, ki uporablja napredne algoritme in najsodobnejšo tehnologijo, da ugotovi, ali je fotografija resnično posneta z primerjanim fotoaparatom ali ne.
Spletna stran: https://www.mobiledit.com/camera-ballistics